Krimidoma.cz - Krimi zprávy

Hlavní nabídka
Hlavní zprávy
Fotogalerie nehod
Krimi zprávy TV Prima

Krimi zprávy z regionu

19.02.2010, 10:21 hod.

Člen ochranky v supermarketu zemřel po tom, co jej pobodal zákazník

Třebíč: Zákazník supermarketu v Třebíči ve čtvrtek večer po hádce se členem ochranky vytáhl nůž a "černého šerifa" pětkrát bodl, ten zraněním v nemocnici podlehl. V pátek to uvedla pro agenturu Mediafax policejní mluvčí Jana Kroutilová.

"Ve čtvrtek večer před dvacátou hodinou jsme přijali hlášení o napadení pracovníka ostrahy před obchodním domem v Třebíči," sdělila Kroutilová. K místu hádky podle ní ihned vyjely hlídky včetně psovodů a třebíčských strážníků. "Pachatele se podařilo na místě zadržet. Muže s těžkým poraněním hrudníku odvezla záchranná služba do třebíčské nemocnice," sdělila policistka.

Hádka se podle jejích slov strhla poté, co osmašedesátiletý muž slovně obtěžoval u pokladen supermarketu ostatní nakupující zákazníky.

"Pracovník ostrahy ho vyzval, aby obchod opustil. Muž poslechl a vyšli spolu ven," řekla Kroutilová s tím, že tam pachatel vytáhl na člena ostrahy kapesní nuž s oboustranným ostřím a čepelí dlouhou sedm centimetrů a pětkrát ho bodl do hrudníku.

Muže s těžkými poraněními pak odvezla záchranná služba do třebíčské nemocnice na oddělení ARO, kde ho lékaři napojili na umělou plicní ventilaci. Tam ale zraněním podlehl. Útočníka policie krátce po činu zadržela, případ vyšetřuje jako vraždu. Vyšetřování případu převzali krajští kriminalisté.

Policisté zjistili, že muž byl již několikrát trestán převážně pro majetkovou trestnou činnost. Podezřelému také lékaři na žádost policie udělali vyšetření na odběr biologického materiálu.

zdroj: Mediafax
autor: Petr Vlasák





Komerční sdělení: 






Nejčtěnější za týden
Nejčtěnější za měsíc


Fotogalerie nehod
Náhodné foto (další foto zde)


Krádeže, loupeže, nehody, přestupky, vraždy, znásilnění.... Aktuální krimi zpravodajství ze všech měst ČR.

Celá ČR  Praha  Jižní Čechy  Jižní Morava  Severní Čechy  Severní Morava  Střední Čechy  Východní Čechy  Západní Čechy  Všechna města  Policie pátrá  Foto nehod
© Krimidoma.cz  /  Publikování nebo další šíření obsahu serveru Krimidoma.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno!  /  Kontakt: reklama@nekultura.cz
Krajská města:   Brno  České Budějovice  Hradec Králové  Jihlava  Karlovy Vary  Liberec  Olomouc  Ostrava  Pardubice  Plzeň  Praha  Ústí nad Labem  Zlín  
TOPlist