Krimidoma.cz - Krimi zprávy

Hlavní nabídka
Hlavní zprávy
Fotogalerie nehod
Krimi zprávy TV Prima

Krimi zprávy z regionu

25.10.2009, 08:36 hod.

Vražda v Českém Těšíně

Následuje krimi: Muže srazil vlak

Český Těšín: Útočná zbraň zjištěna, motiv činu vraždy mladé ženy dosud není znám

Kriminalisté již znají předmět útoku. Mladá žena z Českého Těšína byla ve svém bytě dne 25. září 2009 usmrcena kuchyňským nožem celkové délky více než 35 cm. Délka čepele činí více než 20 cm. Útočná zbraň nebyla při prvotním ohledání místa činu v bytě nalezena. Pachatel si nůž při svém útěku po činu odnesl sebou. Posléze se jej však zbavil a odhodil jej. Policisté podezřelý předmět nalezli a zajistili. Z taktických důvodů však zatím nelze zveřejnit okolnosti ani místo nálezu. Dalším zkoumáním nože bylo zajištěno několik biologických stop, které mohou pocházet od pachatele. Dosud však nevíme, zda-li si nůž pachatel přinesl sebou nebo se již nacházel v bytě.

Policisté žádají o pomoc vnímavé občany, kteří si mohli povšimnout podezřelého muže, který běžel nebo kvapem procházel ulicí Havlíčkovou, Dvořákovou, Bezručovou či náměstím ČSA v době okolo 09,40 hodin, tj. poté, co byla mladá maminka ve svém bytě zavražděna. Možná si někdo všiml muže s nožem.

Dům, kde došlo k vraždě mladé ženy, má dva vchody. Hlavní vchod se uzamyká. Vstoupit do domu tímto vchodem lze také užitím domácího telefonu. Zadní vchod nebyl v době činu chráněný. Stávalo se dokonce, že býval často otevřený. Jelikož vstupní dveře bytu poškozené nejevily žádné známky násilného vniknutí, je velmi pravděpodobné, že mladá žena pachateli otevřela sama.

Kriminalisté dosud prověřují všechny vyšetřovací verze, motiv činu zatím není znám.

Jakékoliv poznatky k případu, či ke ztotožnění osoby muže, je možné sdělit přímo kriminalistům na telefonním čísle 974 721 453, kde v nepřítomnosti mohou zanechat vzkaz, případně na tel. čísle 603 737 542 anebo své poznatky uvést na kterékoliv služebně Policie ČR, či na bezplatné lince 158.

Úprava popisu pro policii důležitého svědka v souvislosti s vraždou mladé ženy v Českém Těšíně

Na případu severomoravští policisté neustále pracují. Počet vyslechnutých osob v současné době dosahuje 700. Při této příležitosti chtějí kriminalisté poděkovat všem novinářům a mediím za pomoc při zveřejnění výzev. Tato pomoc je pro nás velmi významná a velmi si ji považujeme. Pachatel tohoto činu se neustále pohybuje na svobodě. V zájmu nás všech je jeho zjištění.

Jak je výše uvedeno, kriminalisté neustále pracují se svědky. V této souvislosti prosíme o zveřejnění výzvy vzhledem k úpravě popisu pro nás tak důležitého a významného muže, který se pohyboval v inkriminovanou dobu, kterou lze upřesnit na 08,45 hodin, v blízkosti Městské knihovny na ul. Havlíčkova. Tento mladý muž procházel několikrát průchodem u této knihovny a nahlížel do oken v patrech domu.

věk muže je odhadován na 25 – 35 let
postava opravdu velmi štíhlá, nápadně štíhlé nohy
modrý riflový komplet, sytě modré barvy
vlasy světle hnědé barvy, krátké, délka ke krku (ne však po ramena)
nápadně větší uši
vystouplé licní kosti

Jakékoliv poznatky k případu, či ke ztotožnění osoby muže, je možné sdělit přímo kriminalistům na telefonním čísle 974 721 453, kde v nepřítomnosti mohou zanechat vzkaz, případně na tel. čísle 603 737 542 anebo své poznatky uvést na kterékoliv služebně Policie ČR, či na bezplatné lince 158.

zdroj: Policie ČR - www.policie.cz
autor: Policie ČR





Komerční sdělení: 






Nejčtěnější za týden
Nejčtěnější za měsíc


Fotogalerie nehod
Náhodné foto (další foto zde)


Krádeže, loupeže, nehody, přestupky, vraždy, znásilnění.... Aktuální krimi zpravodajství ze všech měst ČR.

Celá ČR  Praha  Jižní Čechy  Jižní Morava  Severní Čechy  Severní Morava  Střední Čechy  Východní Čechy  Západní Čechy  Všechna města  Policie pátrá  Foto nehod
© Krimidoma.cz  /  Publikování nebo další šíření obsahu serveru Krimidoma.cz je bez písemného souhlasu provozovatele stránek zakázáno!  /  Kontakt: reklama@nekultura.cz
Krajská města:   Brno  České Budějovice  Hradec Králové  Jihlava  Karlovy Vary  Liberec  Olomouc  Ostrava  Pardubice  Plzeň  Praha  Ústí nad Labem  Zlín  
TOPlist